Nou Audi A6: Més versàtil que mai

L'Audi A6 arriba àmpliament digitalitzat, més confortable, més esportiu i amb un disseny tècnic i elegant. El sistema MMI touch response, completament digital, proporciona un funcionament intuïtiu i majors possibilitats de personalització. La gran varietat de sistemes de connectivitat i assistència són la tònica en aquest nou model. La suspensió combina una suavitat de marxa confortable i una excel·lent estabilitat amb un comportament dinàmic més esportiu.

La berlina alemanya compta en aquesta versió amb fins a 39 sistemes d'assistència a la conducció. Estableix un nou estàndard en el segment premium. És, per tant, l'opció ideal pels conductors que realitzen molts quilòmetres, o clients de flotes. Aquests sistemes, dotats de refinats mecanismes de control, proporcionen ajuda addicional al conductor i milloren la comoditat. Entre ells s'inclou l'assistent de conducció adaptatiu, que a més del control de velocitat de creuer adaptatiu i l'assistent predictiu d'eficiència, també afegeix l'assistent que ajuda al conductor en zones en obres. Igualment s'inclouen l'Audi traffic jam assist per a conducció en embussos, i l'Audi activi lane assist, que ajuda a mantenir el vehicle en el carril amb lleugeres intervencions sobre l'adreça. L'assistent d'emergència millora la seguretat en detenir el vehicle i realitzar una trucada d'emergència. Aquestes i altres funcions s'agrupen en el paquet “Tour”, un dels tres paquets d'assistents a la conducció, al costat dels paquets ”Aparcament” i “City”. Aquest últim inclou funcions com el nou assistent d'encreuament Audi crossing assist.

Per millorar encara més la comoditat i l'eficiència, tots els motors disponibles en el nou Audi A6 estan equipats amb tecnologia mild-hybrid (MHEV). Això vol dir que, al costat de l'A8 i de l'A7, Audi compta amb tres models completament electrificats en la seva gamma. Un motor elèctric accionat per corretja (BAS) que fa d'alternador i pot funcionar com a motor d'arrencada, treballa juntament amb una bateria de ions de liti amb 10 Ah de capacitat. En combinació amb els motors V6, s'utilitza un sistema mild-hybrid de 48 V. L'Audi A6 pot circular en forma de marxa per inèrcia entre 55 i 160 km/h, i el sistema start-stop pot activar-se des dels 22 km/h. Durant la desceleració, el BAS recupera fins a 12 kW d'energia. En conducció real, la tecnologia mild-hybrid de 48 V redueix el consum de combustible fins a 0,7 litres per cada 100 quilòmetres. Aquesta tecnologia permet que el nou Audi A6 obtingui l'etiqueta ECO de la DGT.

Llargs viatges són el punt fort del nou Audi A6. Amb un generós espai, molts elements de confort i una gran insonorització, la nova berlina cuida per igual al conductor i als passatgers. El seu habitacle és fins i tot més gran que el del model anterior: l'Audi A6 s'imposa als seus principals competidors en cotes tan importants com l'espai per a les cames a les places posteriors. L'Audi A6 està perfectament equipat per a llargs recorreguts amb noves funcions que milloren la comoditat. Els seients són completament nous. Les versions superiors inclouen els seients davanters de confort amb nombroses funcions d'ajust, equipats opcionalment amb ventilació i massatge. El paquet air quality opcional proporciona subtils fragàncies i millora l'aire amb un ionitzador. El sostre panoràmic de vidre inunda de llum l'interior. En el maleter, amb una capacitat de 530 litres, es poden allotjar dues bosses de golf en posició horitzontal, i en opció la tapa pot comptar amb obertura i tancament elèctrics. A més, si equipa la clau de confort es pot obrir mitjançant un gest kick de la cama.

Volver al listado