Audi Q8: la nova imatge de la família Q

L'Audi Q8 combina l'elegància d'un coupé de luxe de quatre portes i la versatilitat pròpia d'un SUV de gran grandària. Àmpliament connectat, amb un complet equipament i preparat per a l'exigència que suposa poder rodar fora de l'asfalt, el Q8 és el perfecte company pels viatges d'oci i negoci. L'Audi Q8 es llançarà al mercat europeu al tercer quadrimestre de 2018.

El Q8 queda definit per les següents cotes: 4.986 mm de longitud, 1.995 mm d'ample i 1.705 mm d'alt. Aquestes dimensions parlen d'esportivitat i prestigi com en cap altre SUV de la marca dels quatre cèrcols. Gràcies a la seva línia de sostre d'estil coupé, sembla molt més baix que el seu germà, l'Audi Q7.

Amb una distància entre eixos de gairebé 3 metres, ofereix un generós espai amb un habitacle que millora el dels seus rivals més directes en les dimensions més rellevants, incloent la longitud i l'alçada. Per a la part posterior existeix la possibilitat de muntar tres seients individuals amb regulació longitudinal. Amb els respatllers dels seients posteriors abatuts, el maleter aconsegueix un volum d'1.755 litres.

Amb la imponent graella Singleframe de disseny octogonal, l'Audi Q8 es presenta com la nova cara de la família Q d'Audi. L'ampla graella en posició vertical, juntament amb el spoiler que s'inclina cap a la part davantera i les grans entrades d'aire, ressalten l'aspecte agressiu del frontal. L'elegant línia del sostre descendeix cap a uns pilars D lleugerament inclinats, que són suportats pels blísters Quattro situats per sobre dels passos roda, que allotgen unes llandes de 22 polzades. Nombrosos detalls insinuen el disseny de l'Audi Quattro original. Els poderosos contorns i les superfícies tibants transmeten sensació de potència, sofisticació i el dinamisme característic de la tracció permanent a les quatre rodes. L’spoiler, les motllures dels passos de roda i de les portes i el difusor estan acabats en un color de contrast, per accentuar encara més l'aspecte de tot terreny.

Els fars LED són de sèrie, i la tecnologia HD Matrix LED s'ofereix com a opció. Aquí, tant la signatura tridimensional de les llums diürnes com els grups òptics darreres, connectats per una tira de llum, presenten un caràcter digital. Com a l'Audi Quattro original, aquesta tira de llum queda subratllada per una superfície negra. Els usuaris de l'Audi Q8 poden utilitzar l'aplicació myAudi en els seus smartphones per activar diferents funcions d'il·luminació i experimentar-les des de l'exterior.

Volver al listado