Audi A4 i A4 Avant: bestsellers en plena forma

En la seva nova versió, l'Audi A4 destaca amb un frontal més cridaner en les línies d'equipament S line i Black line edition. El paquet exterior S line, que ve de sèrie en la línia S line i Black line edition, disposa de nous para-xocs amb aspecte més esportiu. El seu disseny amb pronunciada forma de tascó els fa encara més cridaners. Un element en forma d'O separa els extrems exterior i interior de la zona central, acabada amb una reixeta en niu d'abella. Obertures separades en les entrades d'aire canalitzen una part del flux cap als passos de roda, on flueix a través de les llandes i els frens.

La graella Singleframe també contribueix a diferenciar les línies d'equipament. Al paquet exterior S line, la graella compta ara amb barres amb aspecte 3D. A la part posterior, dues noves sortides de fuita trapezoïdals de majors dimensions substitueixen a les anteriors sortides circulars, i la zona del difusor entre ambdues sortides és ara més estreta. Les llandes, disponibles en variants d'entre 17 i 19 polzades de diàmetre, també han estat redissenyades.

L'equipament de l'edició Advanced inclou unes atractives llandes de 17 polzades, MMI Navegació, Audi connect Safety & Service, Audi smartphone interface i Audi parking system posterior.

L'edició S line destaca per una estètica més esportiva, i addicionalment a l'equipament de l'edició Advanced, incorpora elements com les llandes de 18 polzades, paquet exterior S line, Audi parking system plus, climatitzador de confort de 3 zones, o els fars LED.

I per a aquells clients que desitgin una estètica esportiva diferent, amb un subtil toc més dinàmic, també existeix l'edició Black line, disponible per l'A4 Avant. L'edició Black line compta amb el mateix alt nivell d'equipament que l'edició S line, millorat amb unes llandes de 19 polzades Audi Sport en disseny de 5 radis en V en color titani mat, el carismàtic paquet estil gris/negre Audi exclusive, barres de sostre negres, carcasses dels retrovisors en color negre i els cristalls posteriors enfosquits.

A Espanya, la fase de prevenda dels nous Audi A4 i A4 Avant s'iniciarà al tercer trimestre de 2018.

Volver al listado