banner-servicios

Serveis Audi Girona

Taller Oficial Audi

Formats i certificats per la marca Audi estan al seu servei per a mantenir i reparar el seu vehicle en les millors condicions.

Aprofita la nostra àmplia experiència avalada per MÉS DE 80 ANYS en el sector, la qual ens permet conèixer tots els detalls de les necessitats dels nostres clients i dels seus vehicles.

adorno-taller
adorno-chapa

Servei de Carrosseria

En el supòsit que el teu vehicle pateixi qualsevol dany de carrosseria, ves directament als nostres tallers Autopodium. Els nostres tècnics, especialistes en els mètodes de reparació més avançats, sabran millor que ningú com tornar a deixar el teu vehicle en les condicions d’origen, utilitzant exclusivament productes de reparació, protecció i pintura admesos per Audi.

Conservaràs durant molts anys la seva brillantor original.

Cita Prèvia Taller Audi

Posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre sistema en línia i aconsegueix l’atenció més eficaç per al teu Audi.
Girona972 24 12 11
Figueres972 67 12 11
Lloret de Mar972 36 54 70
Olot972 26 62 21

Cita prèvia Taller

És la solució ideal per concertar cita amb el taller segons les necessitats del client. Aquest servei permet evitar les esperes innecessàries i alhora poder dedicar al client el temps que calgui per a una òptima diagnosi del seu vehicle.

Autopodium t’ofereix l’oportunitat de concertar cita prèvia avui mateix. Només has d’omplir el nostre formulari i, un assessor de servei es posarà en contacte amb tu el més aviat possible.

adorno-cita-previa
adorno-bussr

Microbús gratuït

Anem més enllà per apropar l’accés al nostre concessionari i posem a la teva disposició un servei de recollida al centre de Girona.

Un microbús gratuït que realitza el recorregut des d’Autopodium Girona fins al centre de la ciutat.

El seu horari és des de les 8:30 fins les 18:30.

Finançament: a Autopodium, el teu nou AUDI és més accessible i econòmic

No importa el model que triïs, perquè AUDI CRÈDIT t’ofereix totes les facilitats per començar a gaudir de qualsevol model de la gamma Audi que escullis, posant a la teva disposició el tipus de finançament que millor s’adapti a les teves necessitats.

Som especialistes en el finançament de vehicles Audi. Per això podem oferir:

  • Productes a mida del client Audi.
  • Més que finançament, una gran varietat de fórmules per gaudir del teu AUDI des del primer moment:
    • Rapidesa: per solucionar la teva compra en el propi concessionari.
    • Facilitat: mínim nombre de tràmits.
    • Exclusivitat: productes que no trobaràs al teu banc.

Per començar a gaudir de tots els avantatges i comoditats que t’oferim a l’hora d’adquirir el teu Audi, no dubtis en dirigir-te al nostre equip de comercials.

adorno-financiacion

Coneix les nostres instal·lacions

Coneix les nostres instal·lacions Audi a Girona

Coneix les nostres instal·lacions Audi a Figueres