banner-somos

Sobre Nosaltres

somos1

¿Qui Som?

Grup Autopodium concessionària per les marques AUDI, VW Turismes i VW Comercials, SEAT i Skoda, per la província de Girona amb instal·lacions a Girona, Figueres, Lloret i Olot amb servei integral de venda i postvenda en totes elles.

Per dur a terme el desenvolupament integral de venda i postvenda de les marques, disposa de 70.000 m2 d’instal · lacions a la província.

Pertany a un grup familiar amb més de 80 anys en el sector de l’automoció – tercera generació-, que representa les marques SEAT a través de Proauto, així com SKODA a través de Grupauto, que desenvolupen la seva activitat en les mateixes ubicacions que Autopodium.

Així mateix també és concessionari provincial a Girona d’SCANIA mitjançant Camió Grup. Disposa també d’una divisió nàutica a Empuriabrava representada per Helimotor.

Aquesta dilatada experiència en el sector de més de 80 anys, caracteritzada per serietat, compromís de servei i proximitat cap als nostres clients, ens permeten ser referència a la província de Girona.

Cita Prèvia Taller Audi

Posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el nostre sistema en línia i aconsegueix l’atenció més eficaç per al teu Audi.
Girona972 24 12 11
Figueres972 67 12 11
Lloret de Mar972 36 54 70
Olot972 26 62 21

Coneix les nostres instal·lacions

Coneix les nostres instal·lacions Audi a Girona

Coneix les nostres instal·lacions Audi a Figueres

Coneix les nostres instal·lacions Audi a Olot

Coneix les nostres instal·lacions Audi a Lloret