Autopodium Audi

Audi Q4 Sportback e-tron

Elèctricament esportiu

Demana'ns més informació

NOU AUDI Q4 SPORTBACK E-TRON

RENDIMENT AUDI Q4 SPORTBACK

Nova perspectiva

Directes al futur

Càrrega ràpida

Agilitat esportiva

Fascinantment esportiu

El disseny de l’Audi Q4 Sportback e-tron és impressionant des de tots els angles.
Amb línies fluides i poderoses, la seva excel·lent combinació de dinamisme i solidesa el converteixen en un SUV Coupé 100% elèctric únic.

Esportivitat

Espaiós i versàtil

Al ser un cotxe familiar, l’Audi Q4 Sportback e-tron ofereix múltiples solucions d’emmagatzematge, amb un volum total de 24,8 litres, inclosa la guantera.
El maleter té una capacitat de càrrega de 520 litres. I si s’abaten els seients del darrere, el volum s’amplia fins als 1.490 litres.

Espaiós i versàtil

Càrrega senzilla

Gràcies als més de 200.000 punts de càrrega a 26 països europeus i les solucions intel·ligents de l’Audi Q4 Sportback e-tron, podràs carregar-lo sense complicacions tant a casa com quan estiguis de viatge.

RENDIMENT CÀREGA

Amb el sistema de càrrega e-tron compact, mòbil i flexible, pots carregar el teu vehicle a casa de manera fàcil i còmoda. O a qualsevol lloc on hi hagi una presa de corrent accessible.

Dinamisme a mida

Gràcies al sistema opcional Audi drive select es pot triar entre cinc modes de conducció diferents. La direcció avançada de sèrie inclou una relació de la direcció variable segons l’angle de direcció i un assistent de direcció sensible a la velocitat.

DINAMISME A MIDA
Emissions combinades de CO21: 0 g/km            Consum d’electricitat combinat1: 20,8–16,7 kWh/100 km